vrijdag 26 juni 2015

Mijn dagelijkse oog make-up

  No comments    
categories: 
Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik vaak dezelfde make-up draag. Deze look leerde ik het eerste bij mezelf aanbrengen en bleef ik dan ook steeds doen. Dit is de make-up die ik draag als ik snel wil zijn en niets nieuw wil uitproberen. Ik draag hem vooral naar school... eigenlijk draag ik hem bijna altijd :-p.

In deze blogpost leg ik stap voor stap uit hoe ik deze smokey-eye-look bekom! Hopelijk hebben jullie er iets aan!

Binnenkort hoop ik deze tutorials te filmen!




Klaar om eraan te beginnen!


Stap 1:


Een eyeshadow base gebruik ik eigenlijk nog niet zo lang. Maar ik kan het zeker wel aanraden. Mijn oogschaduw blijft een hele dag zitten! Ik gebruik de eyeshadow base van LASplash. Deze smeer ik over heel het ooglid tot aan het wenkbrauwbot.


Eyeshadow base: LASplash




Stap 2:

Ik breng witte oogschaduw aan over heel het ooglid tot aan het wenkbrauwbot. Zeker ook aan de binnenste ooghoeken. Ik gebruik de base shadow brush van Real Techniques en oogschaduw van Peggy Sage.



Aanbrengen van de witte oogschaduw




Witte oogschaduw: Peggy Sage




Base shadow brush: Real Techniques 




Stap 3: 

Ik breng de bruine oogschaduw van M.A.C. (charcoal geloof ik) aan in de crease van mijn oog. Dit doe ik meerdere keren en ga steeds heen en weer in de crease. Ik druk wat harder aan de buitenste ooghoek en wat zachter wanneer ik naar de binnenste ooghoek ga. De buitenkant mag namelijk iets donkerder zijn dan de binnenkant van mijn oog.



Aanbrengen Charcoal oogschaduw in de crease




Charcoal oogschaduw: M.A.C. Cosmetics




Deluxe crease brush: Real Techniques



Stap 4:

De zwarte oogschaduw (Carbon Matte, M.A.C.) aan de buitenkant van het oog aanbrengen en lichtjes naar binnen gaan. Niet helemaal tot aan de binnenste ooghoeken. Hiervoor gebruik ik de Accent brush van Real Techniques. De zwarte oogschaduw aanbrengen is geen exacte wetenschap, uiteindelijk wordt alles toch geblend. Laat je dus maar gaan :-)



Aanbrengen Carbon Matte oogschaduw aan de buitenkant van het oog



Carbon Matte: M.A.C. Cosmetics




Accent brush: Real Techniques



Stap 5:

Blend, blend, blend,... en nog eens blenden! Dit doe ik opnieuw met de Deluxe crease brush. Bij deze stap breng ik nog oogschaduw aan wanneer deze niet genoeg opvalt. Als ik vind dat er teveel zwart is, dan breng ik nog wat bruin aan om het wat zachter te maken. Opnieuw blenden dus :-) En zo blijf ik gaan tot alle kleurtjes goed zitten! Ik breng sowieso nog even wit aan in de binnenste ooghoeken en in het midden van mijn ooglid. Bij deze stap moet je vooral voor jezelf zien hoe je jouw look wil en steeds heen en weer gaan met de kleurtjes tot je het juiste resultaat hebt.


In het begin verpestte ik dit soms wel 4 keer waardoor ik steeds opnieuw moest beginnen, de brushes van Real Techniques vlogen in het rond uit frustratie! :-p Geduld is een schone deugd!




Alles geblend. En een beetje fall out ofcourse, oeps. 


Stap 6:

Eyeliner! Het meest gevreesde voor iedereen die niet vaak make-up draagt. Hoe in Godsnaam doe je zo een mooi lijntje? Wel bij mij ging het deze keer ook niet helemaal goed! Ik draag bijna dagelijks eyeliner en zelfs dan maak ik er soms nog een boeltje van. Ik gebruik de liquid eyeliner van LASplash. Een geweldige zwarte kleur maar geen makkelijk borsteltje om het aan te brengen. Ik ben gewend van een eerder 'vast' borsteltje te gebruiken (zoals bij de eyeliners van M.A.C.). Bij de eyeliner van LASplash is het een echt borsteltje dat erg veel beweegt. Hierdoor vind ik het vooral moeilijk om het lijntje perfect recht aan te brengen. Ik gebruik deze eyeliner nog maar net. Nog even oefenen dus!


Ik doe steeds een winged eyeliner. Veel mensen beginnen met de wing en dan pas het lijntje. Geen idee waarom, maar ik doe het andersom! Werkt voor mij :-p! Wanneer de eyeliner gedaan is, breng ik nog eens de zwarte oogschaduw aan om de eyeliner wat smokey te maken.



De niet-zo-perfecte eyeliner



Liquid eyeliner: LASplash




Stap 7:

Net voor stap 7 breng ik mijn foundation aan en doe ik de contouring.


Dan brengen we oogpotlood aan. Ik gebruik een zwart potlood van Primark en een wit potlood van Essence. Het zwarte wordt aangebracht aan de buitenkant. Zo ongeveer 3/4 van de waterlijn maak ik zwart. Het binnenste 1/4 deel (ongeveer) maak ik wit.


Daarna neem ik opnieuw de Accent brush en breng zwarte oogschaduw aan om een smokey effect te krijgen. En om het zwart en wit wat te blenden.



Foto 1: Foundation + contouring aangebracht
Foto 2: Zwart en wit oogpotlood aangebracht
Foto 3: Zwarte oogschaduw aangebracht



Oogpotlood: Primark




Oogpotlood: Essence




Stap 7:

Net voor stap 8 doe ik ook mijn wenkbrauwen. Deze keer ging ik voor rainbow-brows met roze, paars en groen.


Tot slot breng ik mascara aan. Ik gebruik de mascara van Primark :-).

En hiervan ben ik een foto vergeten te nemen, merk ik nu. Haha :-p Ik ben ongelooflijk georganiseerd weet je wel :-) (ja dat was sarcasme, mijn make-up tafel is een chaos!)
Uiteindelijk weten jullie wel hoe mascara eruit ziet neem ik aan :-p

Na alles te hebben gedaan blijft er maar 1 vraag over: 'Welke lipstick neem ik vandaag!?'. Hardest decision EVER.

Na enkele minuten staren naar mijn lipsticks, koos ik voor 'Bellatrix' van LASplash.



Het resultaat



Super mooie belichting, éénoog!



Before and after
(normaal zie ik er niet zo moe uit... 't was vroeg :-p)  



Before and after

bij deze before heb ik de witte oogschaduw al aan
omdat ik vergat om in deze positie een before-foto te nemen :-p




Before and after 





Ziezo! Dit is hoe ik mijn dagdagelijkse oog make-up bekom :-) De wenkbrauwen en de lipstick zijn steeds anders en gewoon een onderdeel van die dag :-) Hopelijk hebben jullie er iets aan!

Vraagjes zijn altijd welkom!

Als jullie dit zelf proberen, zie ik graag het resultaat!


Kussies, Emilyli. xxx







Steeds op de hoogte blijven wanneer mijn blogposts verschijnen? Vergeet me dan zeker niet te volgen op alle social media. ;) Je kan me vinden op FacebookInstagramTwitter en Bloglovin' ! 





zaterdag 20 juni 2015

Mijn 7 tips voor een mooie huid

  1 comment    
categories: 
Toen ik nog heel jong was en de meisjes in modemagazines en op TV zag, dacht ik steeds: 'hoe krijgen zij zo een mooie huid?'. Ik was toen nog niet zo geïnteresseerd in beauty (lees: de jaren waarin ik geïnteresseerd was in voetbal (!?) )  en deed dan ook niets aan mijn huid. Niet lang daarna besloot ik dat het tijd was voor verandering en dus deed ik wat research.


Ondertussen is dit enkele jaren geleden en heb ik veel bijgeleerd. Ik gebruik nu verschillende producten en rituelen die mijn huid zo gezond mogelijk maken. Ik heb wat tips op een rijtje gezet en deel deze graag met jullie mee!


Ik wil wel nog even zeggen dat dit slechts tips zijn. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren. Veel hangt af van welk type huid je hebt en welke merken je prefereert. De manier waarop ik mijn huid verzorg is niet dé pérfecte manier (die is voor iedereen anders), maar het werkt wel voor mij. Dus hopelijk kan ik jullie er ook mee helpen en vinden jullie de perfecte manier om jouw huid te verzorgen!








1. Je huid reinigen! 

Je huid goed reinigen is de basis van alles. Je brengt je make-up aan op een goed gereinigde huid en je gaat slapen met een goed gereinigde huid. Dit wil zeggen: 2x per dag, 's ochtends en 's avonds, je gezicht goed wassen. Zo wordt vuil en vet dat door de dag en nacht heen op je huid is gaan verzamelen geëlimineerd! 


Om mijn huid te reinigen gebruik ik de facewash gel van HEMA. De producten van Hema zijn erg betaalbaar en ze werken uitstekend. Een belangrijk pluspunt: Hema test niet op diertjes (hoera voor Hema! <3 ) 


Facewash gel: Hema



Een scrub is ook steeds handig. Mijn motto: op dinsdag en donderdag scrubben we! Dit doe je dus best maar 2/3 keer per week. De scrub die ik gebruik is van Garnier. (Warning: Garnier is van het moederbedrijf L'orèal en wordt getest op dieren). Mijn scrub wordt, van zodra deze leeg is, vervangen door een cruelty-free, veganistisch product van LUSH cosmetics (denken jullie hetzelfde als ik? Ja inderdaad! Een review).

PureActive face scrub: Garnier




Tip: ikzelf wil graag de clarisonic aankopen om mijn huid te reinigen. Wie weet komt hierover ook een review! 




2. Dag- en nachtcrème 

Om je huid voldoende te hydrateren is een dag- en nachtcrème essentieel. Rimpels worden namelijk veroorzaakt door te weinig vocht in de huid! (Smeren maar!) 


Daarnaast is het ook een bescherming tegen al het vuil dat je tegenkomt in de buitenlucht. (En dat wil je toch echt niet tegemoetgaan zonder bescherming!?) 


Belangrijk is dat je een crème gebruikt die past bij jouw huidtype. Ben jij een:
- Normale Nancy (normale huid) 
- Droge Debby (droge huid)
- Vette Valerie (vette huid)
- Gemengde Magda (gemengde huid) ?

Let me know ! 
Ikzelf ben een Gemengde Magda. 


Als je niet weet wat voor een huidtype je hebt, is het steeds handig eens naar de dermatologe te gaan voor advies. Ook aan je apotheker kan je uitstekend advies vragen voor een juiste crème!


Als dagcrème gebruik ik het merk Louis Widmer (cruelty-free!), deze werd mij aangeraden door mijn apotheker. Hij werkt erg goed maar maakt mijn huid soms iets te droog (aangezien ik een Gemengde Magda ben). Daarom gebruik ik af en toe ook de dagcrème van Hema. Deze hydrateert mijn huid iets meer. Voor mijn schoonheidsslaapje gebruik ik de nachtcrème van Hema


Facial mask: dagcrème Hema (alle huidtypen)
Skin appeal: dag- en nachtcrème Louis Widmer (gemengde huid)
It's my beautiful skin day: nachtcrème Hema (alle huidtypen)




3. Make-up afhalen

Je make-up afhalen voor je gaat slapen is een goed idee. Zo kan ook je huid 's nachts rusten. Zorg ervoor dat je al die mascara en eyeliner eraf haalt met een cleansing milk. Gebruik watjes en achteraf een lotion/tonic om alle restjes weg te werken. Nog even je huid wassen en je nachtcrème aanbrengen en je bent klaar om te gaan dromen over alle make-up die je nog wil kopen. 


Ik gebruik de Cucumber cleansing milk van Hema en de tonic van L'oréal of lotion van Ici Paris Xl. Van L' oréal weten we dat hun producten getest worden op dieren. Van de producten van Ici Paris Xl ben ik niet zeker. Deze producten worden in ieder geval vervangen wanneer ze leeg zijn door een product dat zeker cruelty-free is.  


Cucumber cleansing milk: Hema
Refreshening toning lotion: Ici Paris Xl (gemengde tot vette huid)
Sublime luminize tonic: L' Oréal (alle huidtypen)



4. Bescherm je huid

De zon is de grootste oorzaak van rimpels. Gebruik dus steeds een zonnecrème (in de zomer) of een product waar SPF in zit (in de winter). 


Zelf maak ik elke dag (zomer en winter) gebruik van een zonnecrème factor 50 (ik heb het niet zo voor de zon). Dit kleine flesje van Kruidvat is erg handig aangezien ik dit enkel voor mijn gezicht gebruik. Het huismerk van Kruidvat wordt niet getest op beestjes (Ook hoera voor Kruidvat! :-D ). 


Solait: zonnecrème factor 50 Kruidvat



5. Ontgiftingskuur 

Dit is niet noodzakelijk maar kan wel helpen. Als je dit wil, doe je dit best 2x per jaar. Een ontgifting zorgt ervoor dat je darmen, nieren en lever weer optimaal werken. 



6. Voeding

Drink zeker 1,5 tot 2 liter water per dag. Verder eet je best groene bladgroenten, volkoren producten, veel fruit en omega vetzuren (lijnzaadolie, olijfolie, pindanootjes, vis,...) 


Wat eet je dan best niet? 
- witte bloemproducten (koeken, wit brood,...)
- suikers
- bewerkte producten
-... 



7. Vitamientjes 
Een supplement aan vitamientjes nemen om je huid gezond te houden is zeker aangeraden! Ga voor vitamine C ;-) 

Zelf neem ik elke dag 6 pilletjes biergist (merk Kruidvat). Dit is goed voor huid, haar en nagels. 


Biergist: Kruidvat



Ziezo! Dit waren mijn 7 tips. Voor mij werken ze, voor jou ook? 

Kussies, Emilyli. xxx 




Steeds op de hoogte blijven wanneer mijn blogposts verschijnen? Vergeet me dan zeker niet te volgen op alle social media. ;) Je kan me vinden op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin'



woensdag 17 juni 2015

Review: Rituals Tao: T'ai Chi en Wai Wang

  No comments    
categories: 
Deze maand bij het magazine 'Goed gevoel': een schuimende douchegel en een bodyscrub van Rituals. Zelf ben ik een fan van de producten van Rituals dus besloot ik de goed gevoel te kopen en zo de nieuwe producten te testen!


Op de verpakking lees je:

Ancient Tao philosophy 
focuses on balancing ying and yang,
bringing peace and 
tranquility to your busy life


OKE! dit kan ik wel gebruiken dacht ik!



Ik betaalde €4,99 extra bij het magazine voor beide producten. In de winkel betaal je €19,50 voor de bodyscrub (325ml) en voor de schuimende douchegel betaal je €8 (200ml)
Bij goed gevoel bevat de bodyscrub 125ml en de douchegel 200ml.







De bodyscrub: Tao Wai Wang

Dit is een zachte exfoliërende bodyscrub met witte lotus en yi yi ren. Oké, wacht... met wàt? yi yi ren... geen idee wat dit betekent, dus zoek ik het eventjes op voor jullie. *start google* *typt in: 'yi yi ren'*. Hebbes! Yi yi ren is de korrel van een grassoort die groeit in het warme deel van China. Hmm... klinkt goed!

Je brengt hem aan op een vochtige huid en spoelt af met warm water.

De scrub belooft op de website enkele geweldige dingen:



  • Combinatie van rijke crèmebasis en ultrafijne organische Bamboe deeltjes verwijdert op een milde, intensieve manier de dode huidcellen
  • Verrijkt met organische Witte Lotus- en Yi Yi Ren Extract
  • Hydrateert, maar laat geen vet gevoel achter op de huid
  • Bevordert de opname van de waardevolle werkstoffen uit een verzorgende bodycrème
  • Regelmatig scrubben bevordert een intense, gelijkmatige, bruining










DE TEST! 


Het eerste wat me opviel toen ik het potje opende: een geweldige geur! De scrub ruikt echt heel lekker! Een soort plantachtige zachte rustgevende geur. (lol wat een omschrijving :-p )


Daarnaast zie je ook niet dat het een scrub is.. het lijkt inderdaad een zachte scrub. 


Ik gebruikte hem enkel op mijn benen. Ik gebruik al enkele producten van Rituals maar een scrub heb ik nog nooit geprobeerd. Even testen op enkel de benen is dus een goed idee, je weet nooit hoe je reageert op een onbekend product.


De scrub is makkelijk in te masseren en voelt zacht aan op een natte huid. (oh en dan die geur!)


Na het afdrogen was mijn huid nog steeds zacht en glad. Ik ben dus tevreden van het resultaat. Lekker zacht betekent dag dode huidcellen.


Mijn huid voelt ook gehydrateert aan en inderdaad niet vet. Toch gebruik ik achteraf nog een bodylotion om wat extra te hydrateren (ik heb namelijk een droge huid). Nadien zijn m'n benen dubbel zo zacht!

Voor mij hoeft het bruinen niet echt. Maar als ik dan toch bruin, liefst gelijkmatig. Hopelijk is die belofte ook waarheid!




De schuimende douchegel 

Deze douchegel bevat ook witte lotus en yi yi ren. Hij ruikt dus al even lekker als de bodyscrub! Al is de geur iets subtieler en bij de scrub net iets sterker.


Je brengt de gel aan en die verandert dan in schuim wanneer hij het water of je huid raakt.


Ook hierover vind je op de website wat informatie:


  • Unieke doucheschuim technologie op basis van organische ingrediënten Witte Lotus & Yi Yi Ren 
  • Combineert de zachte geur van Witte Lotus met de huidverzorgende kwaliteiten van, in de traditionele Chinese Geneeskunst gebruikte, Yi Yi Ren
  • De zachtste doucheschuim-ervaring die je huid ooit heeft gehad

De yi yi ren is blijkbaar erg belangrijk. Maar heeft het ook zijn effect?











DE TEST!

Oké, zoals ik al zei: die geur! (OMG) 

De gel verandert in schuim en glijdt gewoon over je huid. Lekker zacht en aangenaam om je ermee in te zepen. 

Na het afdrogen voelt mijn huid inderdaad heel erg zacht aan. Is het de zachtste ever? Misschien wel. Ik moet eerlijk zijn... het is echt zacht en ik houd van schuim. Ik vind het geweldig. 



Besluit

Deze producten maken hun beloftes waar! Lekker zacht en heerlijke geur! Aan te raden dus ;-) 


TIP: Ben jij zo'n bezige bij? Laat 's avonds een bad vol warm water lopen, neem wat kaarsjes, een goed boek of goede film en geniet samen met deze producten van een relaxed avondje. De geur is alvast heel rustgevend!








Gebruik jij deze producten of ben je van plan deze te testen? Laat me zeker weten wat jij ervan vindt! 

Kussies, Emilyli. xxx 





Warning: Ik kijk steeds naar de ingrediënten vooraleer ik een product test. Alcohol in een beauty product = een NO GO. De bodyscrub bevat cetearyl alcohol. Deze soort alcohol is gelukkig niet tot nauwelijks schadelijk voor onze huid. :-) 

maandag 15 juni 2015

Bloglovin'

  No comments    
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/14158453/?claim=pwsdyxnxbs2">Follow my blog with Bloglovin</a>

Beauty without bunnies: Cruelty-free make-up

  1 comment    
categories: 
Je zou niet zeggen dat het nog gebeurt: testen op dieren in de 21ste eeuw. Toch is het zo. Er wordt nog heel wat cosmetica en andere producten, zoals medicatie, getest op dieren. Als de echte dierenvriend die ik ben, kon ik dit niet langer negeren. Ik kwam tot de constatatie dat in de berg make-up die ik bezit heel wat producten zijn die getest werden op dieren. Schandalig vind ik zelf. Zeker omdat er veel alternatieven bestaan waarbij dierproeverij uitgesloten wordt.

Mijn huisdieren: Hondje Luna en cavia's Alfie (linksonder) en Carlo (rechtsboven)
Op bezoek bij 2 poesjes op een boerderij in mijn buurt (ik had de zwarte bijna in mijn handtas gestopt)
Een dagje sealife dat ik van mijn vriend als verjaardagscadeau had gekregen







De harde waarheid 
In 2013 werd er in België gebruikt gemaakt van 626.742 proefdieren. Veel zou je denken en dat is het ook. In werkelijkheid zijn dit er nog meer. De dieren waarop men begon te testen in 2012 (en het overleefden) werden niet meegeteld. Daarnaast werden ook de dieren die stierven vòòr de proeven daadwerkelijk begonnen niet meegeteld. Ons kleine Belgenland bevindt zich dan ook in de top 6 van gebruikers van proefdieren.


Het is in heel Europa nochtans verboden om op dieren te testen. Dit klinkt veelbelovend en positief. Jammer genoeg betekent dit dat het testen van het eindproduct op dieren verboden is. De ingrediënten en producten tijdens verschillende fasen van het experiment mogen wel getest worden.


De proefdieren in Europa zijn wettelijk beschermd. Dat wil zeggen dat de bedrijven erkend moeten zijn door de dienst dierenwelzijn. Er gebeuren ook regelmatige controles en de bedrijven dienen zich aan te sluiten bij een ethische commissie. Geruststellend! Maar sommige mensen hebben lak aan de regels en vinden steeds manieren om deze te omzeilen. Zo worden onze producten vaak naar het buitenland gestuurd om deze te laten testen op dieren. In China is het namelijk verplicht (!) om te testen op dieren en in Amerika mag het.



Save the bunnies (en de andere diertjes ook natuurlijk) 

De meerderheid van die arme beestjes zijn ratten. Er wordt ook getest op apen, cavia's, vissen, konijnen en vogels.





Aan de slag!
  • Maar wat kunnen wij hier nu aan doen?
Wel we beginnen bij het begin: erkennen dat deze dingen gebeuren met de producten die wij gebruiken. Ik maak de switch en koop enkel nog cruelty-free producten. De producten in mijn stash die wél nog werden getest op dieren maak ik op en verdwijnen dan volledig.

  • Hoe weten we nu of een product getest werd op dieren? 
Er zijn handige websites die ons voorzien van lijsten over bedrijven die al dan niet op dieren testen. De website van PETA heeft een database waarin je producten en bedrijven kan opzoeken. Daarnaast hebben ze ook kant en klare PDF-bestanden over bedrijven die wel en niet testen op dieren. (LET OP: bevat schokkend materiaal. Lees: merken waarvan je niet zou verwachten dat ze testen op dieren. Enkele voorbeelden: M.A.C., Yves Rocher, Benefit Cosmetics, Clinique, Estée Lauder,...)


Voorbeelden van producten die getest werden op dieren
(L'oreal, Yves rocher, Cacharel, M.A.C)


Voorbeelden van producten die niet getest werden op dieren
(The body shop, Lush cosmetics, HEMA, Catrice, Peggy sage)





Een handige tip: vaak staat er op de achterkant van het product een konijntje met een streep door (of een ander symbool dat staat voor cruelty-free). Dat wil enkel zeggen dat het eindproduct niet getest werd op dieren. Het kan tijdens de verschillende fases van het maken wel getest zijn geweest op dieren. Vertrouw dus zeker niet enkel op dit symbool en check even in de lijst of de database van PETA. 

Voorbeeld van zo'n symbool (is niet telkens hetzelfde)



Alle kleine beetjes maken deel uit van een groter geheel

Als we allemaal samen de handen in elkaar slaan en ervoor kiezen om cruelty-free make-up te kopen brengen we hopelijk een boodschap over aan deze bedrijven. 

Een grote inspiratie voor het schrijven deze blogpost is de video van Kristen Leanne. Haar video's zijn zeker een must watch voor make-up addicts zoals mezelf.




.
Kijken jullie ook even in jullie beauty/make-up stash? Hoeveel producten werden getest op dieren? Hadden jullie dit verwacht? 

Hopelijk heb ik jullie een beetje aan het denken gezet en maken jullie ook de switch naar cruelty-free! 

Kussies, Emilyli. xxx




Alle info in mijn blogpost werd gehaald vanop de website van FOD en PETA. 



zondag 14 juni 2015

Het begin van iets nieuws

  No comments    
categories: 
Hallo iedereen!


Hier is hij dan: mijn blog! Het leven van een make-up addict. Het zegt het al natuurlijk, mijn blog zal vooral gaan over make-up, beauty, hair-care, skin-care en shopping. Want ja, telkens ik voorbij een winkel loop, kan ik het niet laten iets te kopen (niet zo kijken, ik weet dat ik niet alleen ben). Mezelf voornemen slechts een bepaald bedrag uit te geven helpt wel... de eerste 5 minuten. Al snel sta ik aan de kassa met ongeveer de inhoud van 2 winkelkarretjes. Al goed, ik ben aan het uitwijken. Voor ik aan de slag ga met de blogposts over al deze super interessante onderwerpen, wil ik jullie eerst graag wat meer over mezelf vertellen en over het doel van mijn blog.


Mijn naam is Emily en de naam van mijn blog, Emilyli, komt van een bijnaam die ik vroeger kreeg. Een blognaam zoeken was trouwens echt een hel! Gelukkig zijn er heel veel blogposts die je kunnen helpen met zoeken van een gepaste naam (thank God!).







Make-up is door de jaren heen een enorme passie geworden voor mij. Dat had niemand zien aankomen aangezien ik vroeger nooit erg meisjesachtig was (lees: nooit roze, enkel jongenskleren, voetbal spelen op de speelplaats,...) Je kent het wel, ik was dat meisje ja. Je moet de gezichten in mijn familie zien wanneer ik zeg dat ik een make-up opleiding ga volgen, een prijs waard! Gelukkig hebben ze mijn kamer nog niet gezien, die is knalroze en paars.

Na 3 jaar logopedie te studeren in Gent, is het tijd om een nieuwe weg in te slaan en eindelijk mijn passie te volgen! De opleiding bij MUD is daarvoor perfect. Ongelooflijk spannend om nieuwe technieken te leren en make-up aan te brengen bij andere mensen dan mezelf! Vandaar ook deze blog. Ik kijk ernaar uit te schrijven over alles wat ik bijleer. Daarnaast vinden jullie ook tutorials, reviews, swatches en shoplogs terug op mijn blog.




Naast deze onderwerpen ben ik ook een tattoo- en piercingaddict, wat voor mij ook onder beauty hoort ofcourse. Af en toe zullen er dus ook posts zijn die gaan over tattoos en piercings. Met addict bedoel ik dan ook écht addict (lol). Wat dus wil zeggen dat je binnenkort zal kunnen lezen over (alweer) een nieuwe tattoo.


Voilà, dat was het zowat. Hopelijk hebben jullie een beeld gekregen over mijn blog en hebben jullie al kriebels om te lezen :-) Ik kijk er alvast naar uit om veel te schrijven!

P.S.: Aangezien ik een echte newbie ben in het bloggebeuren, krijg ik zeker graag tips! Just keep it friendly <3

Nog een P.S.: Kijk uit naar mijn blog over cruelty-free make-up en beautyproducten! De rode draad doorheen mijn blog :-)

kussies, Emilyli. xxx



Over Emilyli

  No comments    
categories: 


Er was eens een meisje, klein, niet groot 
Ze gaf zichzelf niet graag bloot
Ze was eerder verlegen 
Maar dat hield haar niet tegen
Dus volgde ze haar dromen 
Om in de beautywereld terecht te komen
Met een passie voor make-up en tattoos 
Bestaan er op haar blog geen taboes 
Nu schrijft ze voor jouw deze verhalen 
En dat laat haar stralen
Geniet van deze blog 
Want dat is het belangrijkste, toch? 

Kussies, Emilyli <3