zaterdag 11 juli 2015

The struggle of a make-up addict

  4 comments    
categories: 
Hallo!

Ik heb jullie hulp dringend nodig! Ik heb besloten om toch eens een bestelling te plaatsen bij boozyshop. De voornaamste reden daarvan zijn de oogschaduw palettes van Sleek. Ik heb al meerdere keren op het punt gestaan ze bijna te kopen. Nu is het zover, ik ga ze eindelijk bestellen. Maar jullie kennen het natuurlijk wel... Ik twijfel. Ze hebben dan ook zooooveel mooie palettes en voor een mooie prijs. Ik heb mezelf voorgenomen er slechts 2 te bestellen. Want zo gaat het leven van een make-up addict. Grenzen stellen :-p


De I-divine Oh so special zit sowieso al in mijn winkelmandje. Ik hou van paarse en aardse tinten dus deze kon ik niet laten liggen. Al twijfelde ik wel met de I-divine Vintage palette.Sleek palette: I-Divine Oh so specialDat wil zeggen dat ik er nog eentje mag kiezen. Ik doe ook graag bold looks. Dus felle, opvallende kleuren zijn voor mij een must-have. Nu is het enige probleem... ik kan maar niet kiezen tussen de I-Divine Snapshot palette en de I-Divine Ultra matte brights palette. Help!?


Beide zijn 12 gepigmenteerde kleurtjes in 1 palette. Ze lijken best wat op elkaar en ik kan gewoon niet kiezen. De Ultra matte brights palette lijkt wel wat meer felle kleurtjes te hebben. Bij de Snapshot palette zijn de 4 onderste kleurtjes eerder licht en niet zo fel.


Kunnen jullie mij helpen? Welke palette is jouw favoriet?

Let me know!


Kussies, Emilyli. xxx
Steeds op de hoogte blijven wanneer mijn blogposts verschijnen? Vergeet me dan zeker niet te volgen op alle social media. ;) Je kan me vinden op FacebookInstagramTwitter en Bloglovin' ! 

4 opmerkingen:

  1. Ik zou gaan voor de Ultra Matte Brights omdat er in de Snapshot pastels zitten en pastels kan je eigenlijk zelf maken door een kleur te mengen met wit. Intense kleuren zijn exclusiever.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zou ook voor de Ultra Matte Brights gaan. Boozyshop is echt een hele fijne winkel om te bestellen, ik heb er ook vaak genoeg besteld :) Alles is ook perfect verpakt in bubbeltjes plastic ;)

    BeantwoordenVerwijderen