woensdag 1 juli 2015

Review: Liquid lipsticks LASplash

  No comments    
categories: 
In de reclame van elke lipstick wordt wel gezegd hoe lang hij blijft en hoe geweldig hij is. Na vele merken te hebben geprobeerd, vond ik nooit het resultaat dat ik echt wou. Enkel de lipsticks van M.A.C. konden mij bekoren. Aangezien ik hun producten liever niet meer koop (wil je weten waarom? Bekijk dan deze blogpost) wou ik graag een nieuw merk proberen.


Op instagram zie ik elke dag wel nieuwe merken voorbijkomen. De liquid lipsticks van LASplash zagen er veelbelovend uit en kregen goede commentaren op instagram. Ik besloot dus om er 6 te kopen (door de hoge verzendingskosten werd ik wel verplicht om voor een hoog bedrag te gaan want dan was er korting. Of dit was een excuus om alles te kopen wat ik wou). Ik kocht er 3 van de Smitten liptint lijn en 3 van de lipcouture lijn. Van links naar rechts:
Lovegood
Ravenclaw
Bellatrix
Vindictive
Criminal
OG Ghoulish
De roze zijn de Smitten liptints en de goude de lipcouture


Okéé, de Harry Potter - fans onder ons horen een belletje rinkelen! Inderdaad de namen van de Smitten liptint lijn zijn gebaseerd op Harry Potter! Hoe geweldig is dat niet!? Toen ik dat zag, kon ik natuurlijk niet anders dan ze te kopen! Zo zien de kleuren eruit op de website

Van links naar rechts telkens:
Vincictive
Bellatrix
Ravenclaw
Criminal
Lovegood
OG Ghoulish

Ik moet toegeven dat sommige kleuren er in het echt niet hetzelfde uitzien als op de website. Deze commentaar had ik nogal gelezen bij de reviews op de website zelf en op instagram. Zo is bij mij de kleur 'Vindictive' in het echt iets donkerder dan op de foto van de website. Enkele swatches
Zijn ze echt zo goed als gezegd wordt?

Daar is een heel simpel antwoord op: JA! 
Ik heb ze allemaal (behalve Criminal) al gedragen en ze zijn allemaal geweldig. Een handig borsteltje om de kleur aan te brengen en smeert goed open. 

Ik was verbaasd over hoe lang deze lipstick er op blijft! Ik droeg OG Ghoulish als eerste en ging een stapje zetten in Brussel.


OG Ghoulish
Een grijs-bruine kleur


Ik vertrok om 11u met mijn vriend. We gingen 's middags iets eten en drinken. Reflex: na het eten keek ik even in mijn spiegeltje met de verwachting dat de lipstick er half ging af zijn. Niet dus! Hij zat er nog even mooi op. Een shock voor mij want eten en drinken is een no-go met mijn andere lipsticks. 


Uiteraard gingen we even (lees: enkele lange uren voor mijn vriend. Veel te kort voor mij) shoppen. Ik dronk de hele tijd van een flesje water tijdens het shoppen. Ik keek zo om het half uur eens in mijn spiegeltje en het was nooit nodig om de lipstick bij te werken. 


Om 16u besloten we naar huis te gaan. In de auto checkte ik nogmaals mijn lipstick. Oké, hij was wat vervaagd en kon wat bijwerking gebruiken. Maar lang niet zo erg als bij andere lipsticks (zoals Rimmel, Hema, zelfs MAC,...). Dat vind ik al heel wat. Mijn mening: een absolute aanrader voor de lipstick liefhebbers onder ons! 


Hebben jullie ook lipsticks van LASplash? Zo ja: welke kleurtjes? Zijn jullie tevreden? 

Steeds op de hoogte blijven wanneer mijn blogposts verschijnen? Vergeet me dan zeker niet te volgen op alle social media. ;) Je kan me vinden op FacebookInstagramTwitter en Bloglovin' ! 

0 reacties:

Een reactie posten