zondag 14 juni 2015

Het begin van iets nieuws

  No comments    
categories: 
Hallo iedereen!


Hier is hij dan: mijn blog! Het leven van een make-up addict. Het zegt het al natuurlijk, mijn blog zal vooral gaan over make-up, beauty, hair-care, skin-care en shopping. Want ja, telkens ik voorbij een winkel loop, kan ik het niet laten iets te kopen (niet zo kijken, ik weet dat ik niet alleen ben). Mezelf voornemen slechts een bepaald bedrag uit te geven helpt wel... de eerste 5 minuten. Al snel sta ik aan de kassa met ongeveer de inhoud van 2 winkelkarretjes. Al goed, ik ben aan het uitwijken. Voor ik aan de slag ga met de blogposts over al deze super interessante onderwerpen, wil ik jullie eerst graag wat meer over mezelf vertellen en over het doel van mijn blog.


Mijn naam is Emily en de naam van mijn blog, Emilyli, komt van een bijnaam die ik vroeger kreeg. Een blognaam zoeken was trouwens echt een hel! Gelukkig zijn er heel veel blogposts die je kunnen helpen met zoeken van een gepaste naam (thank God!).Make-up is door de jaren heen een enorme passie geworden voor mij. Dat had niemand zien aankomen aangezien ik vroeger nooit erg meisjesachtig was (lees: nooit roze, enkel jongenskleren, voetbal spelen op de speelplaats,...) Je kent het wel, ik was dat meisje ja. Je moet de gezichten in mijn familie zien wanneer ik zeg dat ik een make-up opleiding ga volgen, een prijs waard! Gelukkig hebben ze mijn kamer nog niet gezien, die is knalroze en paars.

Na 3 jaar logopedie te studeren in Gent, is het tijd om een nieuwe weg in te slaan en eindelijk mijn passie te volgen! De opleiding bij MUD is daarvoor perfect. Ongelooflijk spannend om nieuwe technieken te leren en make-up aan te brengen bij andere mensen dan mezelf! Vandaar ook deze blog. Ik kijk ernaar uit te schrijven over alles wat ik bijleer. Daarnaast vinden jullie ook tutorials, reviews, swatches en shoplogs terug op mijn blog.
Naast deze onderwerpen ben ik ook een tattoo- en piercingaddict, wat voor mij ook onder beauty hoort ofcourse. Af en toe zullen er dus ook posts zijn die gaan over tattoos en piercings. Met addict bedoel ik dan ook écht addict (lol). Wat dus wil zeggen dat je binnenkort zal kunnen lezen over (alweer) een nieuwe tattoo.


Voilà, dat was het zowat. Hopelijk hebben jullie een beeld gekregen over mijn blog en hebben jullie al kriebels om te lezen :-) Ik kijk er alvast naar uit om veel te schrijven!

P.S.: Aangezien ik een echte newbie ben in het bloggebeuren, krijg ik zeker graag tips! Just keep it friendly <3

Nog een P.S.: Kijk uit naar mijn blog over cruelty-free make-up en beautyproducten! De rode draad doorheen mijn blog :-)

kussies, Emilyli. xxx0 reacties:

Een reactie posten